ВИДЕОДОМОФОНИ
С Building Technology бъдещето на интелигентния мониторинг и сигурността в дома ви на една ръка разстояние!

сигурността на една ръка разстояние

Вашият дом е начин да изразите себе си. А с видеодомофонните системи ABB няма да правите компромис, благодарение на впечатляващия стил на иновативните технологии. Защото системата е нещо повече от видео система – това е бъдещето на интелигентния мониторинг и сигурността в дома ви, на една ръка разстояние.

Видеодомофоните ABB предлагат безпроблемна комбинация от елегантен дизайн и функционалност. Те предоставят много функции за всякакви видове сгради: еднофамилни и многофамилни домове, умни къщи и високи сгради. Насладете се на безкраен комфорт вътре и извън дома си с две лесни за използване и изпълнение системи ABB-Welcome и ABB-Welcome IP

най-високите стандарти за качество

DoorBird е комбинация от изключителен дизайн с най-иновативната IP технология в областта на комуникацията на вратите. Техните продукти са изработени от благородни метали и се произвеждат в Германия според най-високите стандарти за качество.

„DoorBird Connect“ е безплатна функция, която е включена във всяка IP DoorBird IP Video Door Station. С “DoorBird Connect” вие имате пълен контрол върху вашия умен дом. Можете да свържете вашата DoorBird IP Video Door Station с вашите устройства, като звънци на врати, смарт брави, домашни сървъри.