ABB е технологичен лидер, който движи дигиталната трансформация на индустриите. С история на иновациите, обхващаща повече от 130 години, ABB има четири основни фокуса : електрификация, индустриална автоматизация, движение и роботика и дискретна автоматизация, поддържани от цифровата платформа на ABB Ability ™.

Продукти и решения
Продуктовата гама на компанията включва приблизително 6000 артикула: от цялостната програма за електрическа инсталация с превключватели, контакти, специални съединителни системи, димери и детектори за движение, до комуникационни системи на вратите и електронни продукти от висок клас за автоматизация на сгради за Smart Home и Smart Building.

Прецизност и достъпност
Функционалността и работата на ABB продуктите трябва да бъдат лесно разбираеми от хората. Също така и прецизно изработени. Това води до интелигентни системи, съобразени с човешките нужди.

Работа върху сетивата
Добрият дизайн е предпоставката за лоялност към марката. Компанията иска да създаде технология, която събужда сетивата и изпълнява копнежите. Ето защо те се фокусират върху елементите на продуктите, влияещи на сетивата.