КЛЮЧОВЕ И КОНТАКТИ
КЛЮЧОВЕ И КОНТАКТИ НА ABB, EKINEX, LITHOSS СА ДЕТАЙЛИТЕ, КОИТО ПРАВЯТ РАЗЛИКАТА

ABB / TENTON

Изчистен и елегантен дизайн в един ключ

ABB Tenton® е повече от един сензор за управление. Това е 3 в 1 устройство, което съчетава сензори за температура, влажност и CO2 в допълнение към управлението в помещението.

С тези универсални функции управлението на сгради, както на търговски, така и на жилищни може да бъде напълно автоматизирано.

Архитектите могат да разчитат на нова гама от дизайнерски опции, в класическо бяло, модерно алуминиево и дори в бели и черни матови цветове.

Благодарение на гъвкавата опция за монтиране, ABB Tenton® се предлага по целия свят без ограничения и може лесно да се интегрира във всяка среда, благодарение на елегантния си дизайн.

ABB / TACTEO

Стъклени сензори за най-взискателните индивидуални изисквания

Сензорът ABB tacteo® KNX е индивидуално конфигурируем контролен елемент за интелигентно управление на сгради в луксозни хотели, обществени сгради и жилищни сгради от висок клас.

Това прави всеки сензор уникален по дизайн и функции. Благодарение на ABB tacteo® KNX можете да създадете нещо необичайно и индивидуално по целия свят с максимална функционалност и личен щрих.

ABB

Те са неразделна част от нашето ежедневие

Ключовете на ABB са проектирани за гъвкавост и надеждна работа в голямо разнообразие от приложения: разпределение на енергия за жилищни и промишлени сгради, ОВиК, водни помпени станции, data центрове и фотоволтаични инсталации.

Освен перфектната си функционалност, те отговарят и на естетически изисквания и индивидуални вкусове на клиентите. Ключовете и контактите на ABB се предлагат в множество дизайнерски диапазони, в различни форми, облицовки, цветови комбинации и използвани материали.

Всичко, което трябва да направите, е да изберете и да направите дома си още по-хубав и удобен.

ABB / CARAT

Уникалният детайл на всеки интериор

Изключителен и отчетлив дизайн, с най-високо качество.

Всяка част се превръща в уникален детайл на всеки интериор. Привлича вниманието и в това е целта.

Плътните рамки, изработени от бронз, полирана стомана или гланцирано стъкло, показват веднага истинската им стойност и изискания вкус на собственика.

Естетиката, заедно с иновативните функции, правят всеки ден луксозен.

ABB / ZENIT

Естетиката във вашия дом

Най-детайлната модулна гама за всички видове домове и търговски съоръжения

С качественият дизайн и красивият завършек, ZENIT добавя стойност на мястото.

С прави линии, модерен завършек и пълен с детайли, които повишават естетиката му. Той достига най-високите нива на качество.

Изчистен, елегантен и лесен за поставяне на места с всякакъв стил. Качествени материали, които осигуряват повече стойност и красота на вашия декор.

ABB / PURE STAINLESS STEEL

Чисто качество

Очарователно смели прави линии в материал, устойчив на време

Това е чиста неръждаема стомана. Отпечатъците от пръсти? Невъзможно е, благодарение на уникалния завършек.

Абсолютно качество. Чистата неръждаема стомана е просто постоянна.

ABB / AXCENT PUR

Модерните акценти в дома ви

Богат на контрасти и жив

Busch-axcent® pur комбинира пуристиката и качествените материали (например стъкло, платина и титан) с богати на контраст цветове, които придават на стила сипостоянен израз.

Множеството малки акценти създават цялостния завършек.

EKINEX

популяризира идеята за италиански дизайн

Продуктите от ekinex® са разработени и произведени в Италия.Благодарение на квалифицирания и компетентен екип, ekinex® създаде продукт, който въплъщава същността на дизайна на Made in Italy, вниманието към детайлите, авангардната технология и иновациите. Създадени за глобалния пазар, ekinex® са израз на новата италианска традиция, която съчетава вниманието към майсторството в производството на продукта и високите нива на технология.

Ekinex® популяризира идеята за италиански дизайн, който не е просто естетическо упражнение, но включва като основни елементи, удобство за потребителя, непосредствено разбиране на балансирано и интелигентно приложение на технологиите.

LITHOSS

Преобразувайте интериора

Преобразувайте интериора си в едно елегантно цяло с помощта на опцията „flush“, която ви позволява да интегрирате ключовете в стената благодарение на нов метод на монтаж – по-лесен от всякога.

Освен официалните аспекти, Lithoss предлага и широк спектър от различни приложения. Благодарение на широките си възможности и много възможности за комбиниране, Lithoss придоби силна репутация на пазара.

В крайна сметка, възможността да изберем концепция, която може да бъде интегрирана навсякъде, е от решаващо значение в тази конкретна област.