ПРОФИЛНИ СВЕТЛИНИ
НИЕ ОТ BUILDING TECHNOLOGY ЩЕ ВИ ПОМОГНЕМ ДА ОСВЕТИТЕ ЖИВОТА СИ КАКТО ВИЕ ЖЕЛАЕТЕ

INTRA LIGHTING

Животът е твърде кратък, за да се откажете от комфорта

Всеки ден Intra Lighting търси нови и по-добри решения за осветление, за да дадат на дизайнерите си възможност да сътворят заслужен комфорт в профилното осветление за клиентите си.

Елате с нас!

Направете идеите си видими!

ARKOSLIGHT

Защото те са качество

Светлината е най-важният елемент в работата на Arkoslight. Всичките им усилия се фокусират върху това да се научат да го овладеят, измерват и контролират, за да получат продукти, които са авангардни и с максимално ярко качество.

Като основна бизнес стойност в Arkoslight, качеството е една от основните ценности в дейността на тяхната корпорация и е оценено като ключова стратегическа точка в развитието на бизнеса.

Съвършенството и всеотдайността в създаването на качеството е основният ангажимент на Arkoslight.

LUZ NEGRA

МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ КРАСИВО

В Luz Negra проектират и произвеждат алуминиеви профили за осветителната индустрия в продължение на 33 години.

Luz Negra са в състояние да произвеждат висококачествени продукти с много строги срокове за доставка и много конкурентни цени.

Разполагат с над 100 различни модела. Също така предлагат много широка гама от решения за осветлението, с които ще покрият всичките Ви нужди.

NOVALUX

Перфектно съчетание за пространствата

Novalux е плод на всеотдайност и страст на своите собственици и персонал, които като едно голямо семейство, докато растат и се развиват, винаги се стараят да поддържат високите стандарти за качество и да дават най-доброто от себе си.

Техните решения за осветление съчетават функция и стил, като по този начин създават перфектно съчетание за пространствата, които се нуждаят едновременно от привлекателен и елегантен вид.

IGUZZINI

Иновацията в осветлението

iGuzzini използват своите ресурси, за да повишат красотата на света чрез предоставяне на интелигентни решения и услуги за дома и офиса.

Те са в постоянно търсене на качество и съвършенство със страст и внимание към детайла, като целта е да се създаде вълнение и удивление.