ОСВЕТЛЕНИЕ
ОСВЕТЛЕНИЕ ЗА ОСВЕТЯВАНЕ НА ДОМОВЕТЕ И СЪРЦАТА ВИ ОТ BUILDING TECHNOLOGY!

NOVALUX

Даваме живот на новите идеи в осветлението

Благодарение на придобитото през годините ноу-хау, Novalux е специализиран в архитектурно осветление за вътрешна и външна употреба в жилищни, търговски и офис сегменти.Novalux е отговорът на различните нужди за всякакви пространства, благодарение на широката гама от оптика, която предлага, съчетавайки ефективност и дизайн.

Продуктите Novalux добавят въздействащ и изискан детайл към жилищните и търговски помещения.

ARKOSLIGHT

Защото те са дизайн

Културата на дизайна е част от основните ценности на Arkoslight като компания. Това може да се види в техните продукти, щателно проектирани до най-малките детайли.

Arkoslight печели 64 международни награди за дизайн на своите продукти през последните 8 години.

Това е признание за компанията и нейните осветителни тела; знак за качество, оценено от някои от най-изявените професионалисти в областта на осветлението, дизайна и архитектурата.

INTRA LIGHTING

Създаването на пространство е като разказване на история

Всеки детайл допринася за цялата картина. Дори незабелязано, осветителните тела на Intra Lighting играят значителна роля. Чистият дизайн ги правят дискретни, но същевременно ефективни. Умни играчи, на които винаги можете да разчитате.Продуктите на Intra Lighting, съобразени със своя стил, са разработени да отговарят на различни нужди в осветлението. Освен това те стимулират творческото използване в дадено пространство. Опитайте ги и се осмелете да се влюбите.

LUZ NEGRA

Когато лед осветлението срещне алуминия

Всички в Luz Negra са пристрастени на тема осветление и всичко свързано с това; като осветление на лавица за книги, осветление на дома, в офиса ... но по оригинален и иновативен начин.Техните предложения произтичат от ефективното и екологично осветление и от съществено значение е техният съюзник в това, а именно профилът на осветителното тяло.

Luz Negra проектира и произвежда профили и осветителни тела, където светлината еистинският главен герой.

Позволете да Ви покажем различното изражение на осветлението.

OSRAM

Модернизира осветлението във вашия дом и офис

Чрез използване на смартфон или таблет осветлението може да се регулира и да създаде нова зашеметяваща атмосфера.Модернизацията на осветлението в дома ви или в офис сградата ви е по-лесно от всякога!

Благодарение на квалифицираната Bluetooth мрежа, най-новото безжично решение за модернизиране на OSRAM, HubSense преобразува съществуващите осветителни системи в гъвкава, безжично общуваща осветителна инфраструктура.

DEKKO

Дръзко и провокативно осветление

В Dekko проектират и произвеждат осветление за дома, офиса, за хотели и магазини.Продуктите им са модерни и открояващи се измежду другите производители. Висококачествените материали, от които се изработват осветителните тела придават завършен вид на вашия дом и офис.

Целта на Dekko е да предложи най-доброто решение за вашите проекти по отношение на енергийна ефективност, функционалност и дизайн.

IGUZZINI

Вдъхновяващо осветление за по-добър живот

Проектиране на осветление за закрити и открити пространства, която да вдъхновява, стимулира, подчертава и създава уникална атмосфера по иновативен и устойчив начин, насърчавайки визуалното открояване.

Модерни елементи за обзавеждане, които дават максимален визуален комфорт на повърхностите.

Това е начинът, по който iGuzzini изпъква.