CARTOON LIGHT

Ние от Building Technology съчетаваме иновации, устойчивост и ефективност за да бъдат създадени нови светлинни емоции благодарение на Cartoon Light.

ЗА СЪЧЕТАНИЕ ОТ ИНОВАТИВНО, УСТОЙЧИВО И ЕФЕКТИВНО СМАРТ ОСВЕТЛЕНИЕ

NOVALUX

building technology
NOVALUX

За гъвкави и динамични инсталации

Използвайки универсалността на материал като гипсокартон, Novalux проектира гама от осветителни продукти, които са напълно интегрирани в архитектурата и позволяват гъвкави и динамични инсталации.

Светлината се слива в структурата на материал от гипсокартон, който сам по себе си се превръща в осветително тяло, създавайки непрекъснати светлинни линии, разрези на непряка светлина и канали, в които се монтират тела. Cartoon light е семейство продукти, лесни за инсталиране, които намаляват труда на място, без повече пукнатини при свиване и това дава възможност да се отстранят на място евентуалните повреди.

Характеристиките на материала позволяват най-универсалното персонализиране на довършителните работи, тъй като са съвместими с всякакъв вид боя и тапети. Това е продукт, който съчетава универсалността на гипсокартона с технологията на LED източниците.

Ние от Building Technology съчетаваме иновации, устойчивост и ефективност за да бъдат създадени нови светлинни емоции.

NOVALUX